martes, 24 de junio de 2008

Aracena


Ei, com anem?? Us vull ensenyar unes quantes fotos que va fer en Miquel, també anomenat Patch-reporter, a la 1a Fira de Patchwork a Aracena, dels passats 12 al 15 de juny de 2008. Hi havia 9 exposicions en total, de les quals només en vaig poder veure 7, ja que va ser molt i molt intens!!! Les exposicions estàven repartides per les diferents sales del poble i totes van valer la pena...
Quiero mostraros unas cuantas fotos de Miquel, el super reportero-patchwork, hechas en la 1ªFeria de Patchwork en Aracena. Todas las exposiciones estaban repartidas por las diferentes salas de la ciudad y aunque no llegué a verlas todas, fué un findesemana muuuy intenso!!!
Una de les que vaig trobar molt espectacular va ser la del Teatro Sierra de Aracena, on hi havia la col·lecció de quilts dels Tentmakers d'Egipte. Els tapissos són treballs d'aplicació a mà fets pels artesans d'aquest país, la majoria, homes que cusen a terra amb els genolls doblegats durant 10-12 hores diàries.
Una de las más espectaculares fué la de los tapices murales de los Tentmakers egipcios, con una muestra de piezas preciosas hechas por los artesanos de ese país, la mayoría hombres, que suelen coser en el suelo con las rodillas dobladas durante más de 10-12 horas diarias.
També molt i molt maca l'exposició de l'Església de San Pedro, que és un projecte solidari anomenat Hilo de Mujer a Mujer. Més de 200 dones afganeses broden uns quadrats a mà, que després es venen a Europa com a cooperació i després s'incorporen en altres obres d'art tèxtils europees. És com una trobada de cultures a través de l'art de cosir que va donar com a resultat moltes peces especialment emotives!!!
Y muy pero que muy bonita, la exposición del proyecto solidario Hilo de Mujer a Mujer. Éste permite que más de 200 mujeres afganas borden cuadros a mano, que luego son vendidos en Europa como colaboración, e incorporadas en las obras de arte textil europeo.



Una altra proposta variada i espectacular va ser la de l'exposició-concurs La Naturaleza, a l'Institut de San Blas, on hi havia obres de moltes províncies i propostes molt ben realitzades.
Y otra de las propuestas con obras muy espectaculares fué la de la exposición-concurso La Naturaleza.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

1 = 2 eme DE PEUR QUE CA NE PASSE PAS ALORS BRAVO PUR TOUT J 'ADORE LES PATCH NATURES BISES NICOLE FREJUS FRANCE et merci pour tes Adresses !!!!!!!!

Inmapatchwork dijo...

Nuria sabes que la foto que has puesto del pajaro a la derecha era de Adelina (Era la Portuguesa)
estaba fantastica.
A ti te gusto el curso y a mi me encanto, mis felicitaciones
Besos
Inma

Anónimo dijo...

Gracias Nuria, por tus esfuerzos en fotografiar los trabajos, pues he podido contemplar el patchwork que se llevó el primer premio de este concurso (Paisaje de la playa de las barcas de Vigo), realizado por tres compañeras de la clase de mi madre. No sabes la ilusión que le hizo a ella encontrárselo publicado en internet.
Saludos desde Alemania
Olga