jueves, 4 de septiembre de 2008

ATC: Bajo el mar...


Hola a totes!!!
Benvingudes després d'aquestes merescudes vacances!!!! I per no perdre pista us convido a una ronda d'intercanvis d'ATC. Ja sé que molta gent ho vol provar i no sap com, així que aquesta és la oportunitat!!!!
Sabeu que hi ha una llista on hi ha una serie de persones apuntades per fer intercanvis regularment, doncs bé, amb elles hem organitzat una intercanvi temàtic i volem que a més hi pugui participar tothom que vulgui, només per aquesta vegada, que quedi clar que no us demanem d'entrar a la llista, sino sols de participar en aquesta ronda. El tema és BAJO EL MAR i podeu fer una, dues, tres targetes..... i en rebreu exactament el mateix nombre. Si en fas una, en rebs una.....etc. Un cop acabat això s'haurà acabat la vostra participació en el joc, a no ser, que decidiu seguir jugant....je...je....
Podeu llegir aquestes pàginas per saber què i com són les ATC,
http://nuria-madurell.blogspot.com/2008/06/qu-s-una-atc.html
http://nuria-madurell.blogspot.com/2008/06/siguen-las-atcs.html
http://nuria-madurell.blogspot.com/2008/06/b-en-resposta-alguns-correus-que-he.html
Us espero!!!!!

Hola a todas!!! Y como ya hemos terminado las vacaciones quiero invitaros a un intercambio de ATC para que todas podais probar si os gusta o no. No se trata de apuntarse a la lista de entrada, sino que es una oportunidad para hacer una targeta, o dos o tres....solamente. Una vez se termine esta ronda no teneis que hacer ninguna más si no quereis. El tema es BAJO EL MAR y para que todo el mundo recuerde qué son y cómo se hacen podeis leer estas páginas y esto os puede ayudar a decidir.
http://nuria-madurell.blogspot.com/2008/06/qu-s-una-atc.html
http://nuria-madurell.blogspot.com/2008/06/siguen-las-atcs.html
http://nuria-madurell.blogspot.com/2008/06/b-en-resposta-alguns-correus-que-he.html
Os espero!!!

3 comentarios:

Beatriz dijo...

wuauuu Núria!!!
Quina bona idea! Com ho hem de fer?
A on hem d'enviar les atc's
Ets tú la dipositària????

Núria Madurell dijo...

Pues muy fácil Beatriz!!! Me mandas un e-mail, que encontraras en "mi perfil" y me dices cuantas ATC vas a hacer. Incluiremos tu nombre en una urna y de ahí saldran las personas con quien podras cambiar!!!!

Noemi dijo...

Hola guapa,soc jo la Noemi,a mi m'agradaria fer aixo dels Atc, pero no se si sere capaz de fer-ho es fa to amb màquina de cosir???.Bueno vull intentar a veure que surt.Que com han anat les vacances,espero que tinguis moltes ideas noves per fer moltes coses.Tinc moltes ganes de tornar-te a veure i tornar a començar