viernes, 10 de octubre de 2008

Premio


Ei! Hola a tothom!! Avui tinc una sorpresa bastant agradable: m'han condecorat amb aquest premi internàutic pel meu blog!!!!!! Què us sembla???Jo no penso que m'ho mereixi, perquè la veritat, jo vaig fent tot el que puc .... encara que és molt agradable que algú ho pensi.
La Solange http://solangepassions.blogspot.com/ és qui me l'ha concedit, i us aconsello que la visiteu, ja que fa unes coses absolutament precioses.....Ja ho veureu....
Jo per la meva part us el concediria a totes les que em visiteu, ja que gràcies a vosaltres i als vostres comentaris és com aconsegueixo esforçarme per tirarlo endavant!!!! Així que ja està concedit: MOLTES GRÀCIES A TOTES!!!!

Hola a todo el mundo!!!! Hoy tengo una buenísima sorpresa, y es que me han concedido este premio internauta por mi blog!!!! Estoy muuuuuy contenta, aunque no creo merecerlo, pues una sólo va haciendo lo que puede.....Aún así hay gente que ha pensado que lo merecia, y esto siempre es de agradecer!Solange es quien me lo ha otorgado, y os aconsejo que la visiteis, pues tiene un blog fantástico...ya lo vereis http://solangepassions.blogspot.com/
Por mi parte yo os lo concedo a todas vosotras, ya que es gracias a vuestras visitas y a vuestros comentarios que he conseguido llevarlo hacia adelante, así es que MUCHAS GRACIAS A TODAS!!!!!!

Bé, i no us vull deixar sense ensenyar-vos les dues meravelles que he rebut aquesta setmana de l'intercanvi d'ATC "Bajo el mar"....
La primera amb una fantàstica presentació de la Gemma Figueras, moltes gràcies Gemma!!!
I la segona una preciositat única de l'Emma Serna, gràcies també Emma!!!

Bien y no os voy a dejar sin mostraros las dos pequeñas maravillas en formato ATC que han llegado esta semana del intercambio "Bajo el mar"...
La primera con una fantástica presentación es de Gemma Figueras, muchas gracias Gemma!!!I la segunda una preciosidad única de Emma Serna, gràcias también a ti Emma!!!

Per últim us vull anunciar que US ESPERO A TOTES AQUEST CAP DE SETMANA A LA TROBADA NACIONAL DE PATCHWORK DE L'AEP A SANT FELIU DE GUÍXOLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EM TROBAREU A LA CARPA DE L'AEP PER MOSTRAR I PROMOCIONAR ELS INTERCANVIS, ESTEU TOTES CONVIDADES!!!
http://www.patchworkespana.es/html/eventos.htm

Por último os anuncio que OS ESPERO A TODAS ESTE FIN DE SEMANA EN LA FERIA NACIONAL DE PATCHWORK DE LA AEP EN SANT FELIU DE GUÍXOLS!!!!!!!VOY A ESTAR EN LA CARPA DE LA AEP MOSTRANDO Y PROMOCIONANDO LOS INTERCAMBIOS, ESTAS TODAS INVITADAS!!!
http://www.patchworkespana.es/html/eventos.htm

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola Núria!
Soc l'olga, estic a l'aeroport de palma esperant un avió que no surt mai, així que he pensat connectat a veure que ha fet la Núria ultimament i que em trobo.... que moltíssimes felicitats!!!!
La veritat es que tens un blog molt dinàmic! felicitats i fin dilluns!!!

ANANDA dijo...

Hola Nuria, te envie mail personal. Me encanta tu blog !1 te agregue al mio.!!!FELICITACIONES!!
Cristina

Nicou dijo...

Superbes tes deux ATC ; j'aime beaucoup
je ne connais pas l'espagnol mais je ne suis pas loin de l'Espagne (Pau) où je vais de temps en temps
Bravooo et bizzzz