martes, 10 de noviembre de 2009

ARENYS DE MAR

Doncs sí, ja ho veieu, tot arriba!!!! Dissabte, dia 7 a les 7 de la tarda es va fer la inauguració al Museu d’Arenys de Mar, o sigui que “Patchwork, una mirada la món de les puntaires” ja és una realitat que es pot visitar de dimarts a dissabte d’11 a 13 h i de 16 a 18 h. i diumenges i festius d’11 a 13 h. Durant el Nadal del 22 de desembre al 6 de gener només als matins. Tancat els dies 24, 25, 25, 31 de desembre, 1 i 6 de gener. És una exposició petita, però no per això perd interès, ja que a la meva manera de veure-ho TOTES les peces esposades són d’una gran qualitat, están fetes amb una gran cura i a més formen un conjunt esplèndit obre aquest tema. NO US HO PODEU PERDRE!!!! Bueno, pues todo llega, ya lo veis!!!! El sábado dia 7 a las 7 de la tarde tuvo la lugar la inauguración de la exposición “Patchwork, una mirada al mundo de los bolillos”. Y permanecerá abierta hasta el mes de febrero, se podrá visitar de martes a sábado de 11 a 13 h i de 16 a 18 h. y domingos y festivos de 11 a 13h. Durante las fiestas de Navidad del 22 de diciembre al 6 de enero sólo por las mañanas. Cerrado los dias 24, 25, 25, 31 de diciembre, 1 y 6 de enero. Es una exposición pequeña, pero no por ello pierde interés, ya que a mi modo de ver TODAS las piezas expuestas son de una gran calidad, están hechas con mucho mimo, y además forman un perfecto conjunto sobre este tema, de verdad, SI ESTÁIS CERCA, NO OS LO PERDÁIS!!!!!

Les vitrines on hi ha les ATC, perfectament colocades, i els mini quilts Crazy, tots absolutament preciosos. Las vitrinas donde se pueden ver las ATC, perfectamente colocadas, y los mini quilts Crazy, todos absolutamente preciosos. Algunes de les obres exposades, encara no les hem fet totes perquè hi havia massa gent, però en quan les faci us les ensenyaré…..jejjejeje….. Algunes de las obras expuestas, aunque no pudimos hacerlas todas porque había mucha gente, però en cuanto las tenga os las enseño…jejejjee….

LupeÀngels Soriano

Núria Madurell Clara Lloveras Cinta SerraMercè Cantero Carme Torras Mercedes Jiménez Núria Madurell

I bé, les meves estimades col·laboradores, la Dolors, l’Assumpta i la Marina, ja que jo de puntes de coixí no en sé fer, o sigui que els he d’agrair a elles la seva generositat i dedicació. Y bueno, mi queridas colaboradoras, Dolors, Assumpta y Marina, a quien tengo que agradecer su generosidad y ayuda, pues yo no hago bolillos y ellas me regalaron todo lo que tenían. I, per últim, la meva millor ajuda absolutament en TOT, l’Encarna, la meva mare, que és una puntaire genial i a més d’ajudar-me cosint totes les peces del cel, també em va fer els arbres amb punta de coixí expressament a mida!!!!!!!! MOLTES GRÀCIES A TOTES!!!!!Y por último, quien más me ayuda absolutamente en TODO, Encarna, mi madre, que tiene un don para hacer encajes de bolillos y me hizo todos los árboles a medida, además de ayudarme a coser todas las piezas del cielo!!!!!! MUCHAS GRACIAS A TODAS!!!!!!

16 comentarios:

Laura dijo...

Una exposició preciosa !!
Moltes felicitats !!
Que sàpigues que el teu quilt de les cases em te el cor robat !!!
Un petonet
Laura R

Vero dijo...

L'exposicio es veu molt maca, a veure si la puc visitar abans que acabi.
Les teves cases victorianes son precioses, segur que tenen un mun de detalls que s'han de veure en persona.
Felicitacions!!

elsenyordelosganchillos dijo...

Moltes felicitats! Ja tinc agendat un dia per fer una visita. Si és tant maco com a les fotos no tindrà desperdici. Enhorabona.

laurapatch dijo...

Núria, el quilt de les cases de San Francisco és preciós!!! i aixó que només es pot veure petit. Haig d'anar a Arenys sens falta a veure'l.
Felicitats!!!!

Anna S. dijo...

Nosaltres haurem de tornar un altre día, perqué amb tanta gent, ens vàrem perdre algunes obres importants d'admirar.

aurora patch dijo...

Felicidades por esa preciosa exposicion,espero que sea muy muy visitada,besos aurora

eugenia dijo...

Tots els quilts son preciosos, però el de las cases m'ha encantat !!!! Petonets

puk dijo...

Que maravilla de exposición!!!,felicidades Nuria y a todas las colaboradoras por los trabajos que hay expuestos. Estoy deseando verlos de cerca, hare lo imposible por ir.

muxus

Nieves dijo...

Que maravilla Nuria, no se cual me gusta mas. Besos. Nieves.

Fils i robes dijo...

Per les fotos que vaig veient ja veig que no m'ho puc perdre !!Ara els dos teus són preciosos. El de les cases ....es un deu!! I l'altre també m'agrada per la sensació que emet!!tan de les formes com dels colors com la composició final tan encertada!! Felicitats!!

merce dijo...

Moltes felicitats i gràcies per les fotos, tot un reportatge fotogràfic. Em va agradar molt haver-te conegut
(són la del quilt infiltrat sense puntes)

trossets dijo...

no m'ho perdré hi anire¡¡¡ felciitats¡¡¡ `petonets

Núria Madurell dijo...

Gràcies a totes per visitar el blog i per deixar-hi unes paraules....i si podeu, no deixeu de veure-la en directe, val la pena....
Petons a totes!!!

Noelia dijo...

Hola Núria, moltes felicitats, ja he vist en altres blogs que ha anat molt bé la inauguració.
Els treballs per exposar són molts bonics!!! quan pugui aniré a veure'ls en directa!!

Que tinguis molt bona setmana!!!

Noemi dijo...

Jo 'ho vaig psar molt bè aquell dia.L pàgina m'agradava mes com estava abans.

Ana dijo...

Hola Núria!! pasaba a felicitarte por ese quilt maravilloso de las casas,a mi me parece de ciencia ficción y felicita de mi parte tambien a la bolillera que te ha echo esos trabajos "a medida" un besote Ana