lunes, 2 de noviembre de 2009

INAUGURACIÓ.


Tinc el plaer de convidar-vos a tots a la inauguració que tindrà lloc al Museu Marès de la Punta d’Arenys de Mar , el dissabte dia 7 de novembre a les 19:00h. Des d'aquest dia fins el dia 21 de febrer de 2010, hi podreu veure l’Exposició Patchwork, una mirada al món de les puntaires. Amb obres d’artistes com: Mirvia Aranda, Carme Torres, Lupe Zaragoza, Mª Cinta Serra, Eva Gustems, Angels Soriano, Mercedes Jiménez, Mercè Cantero i jo mateixa, Núria Madurell. Aquesta exposició ofereix un diàleg entre aquestes dues artesanies. Les puntes són una artesania de gran tradició a Catalunya i concretament a Arenys de Mar on des del segle XVII van tenir una forta presència. I a més hi haurà també altres treballs com mini quilt crazy i ATC’s, tot inspirat pel mateix tema i organitzat per la Clara Lloveras. US HI ESPERO A TOTS!!!!!!

Tengo el gran placer de invitaros a todos el sábado día 7 de noviembre a las 19:00h, a la inauguración que va a tener lugar en el Museu Marès de la Punta d’Arenys de Mar , donde se podrá ver la Exposición Patchwork, una mirada al mundo de los bolillos, desde el sábado 7 de noviembre hasta el día 21 de febrero de 2010. En esta exposición se verán por primera vez obras que únen estas dos modalidades, confeccionadas por diferentes artistas: Mirvia Aranda, Carme Torres, Lupe Zaragoza, Mª Cinta Serra, Eva Gustems, Angels Soriano, Mercedes Jiménez, Mercè Cantero y yo misma, Núria Madurell. Se podrán ver también trabajos de mini quilts crazy y ATC’s, todo inspirado en el mismo tema y organizado por Clara Lloveras. OS ESPERO A TODOS!!!!!

8 comentarios:

ludy11 dijo...

Os deseo que vaya muy bien la exposicion.

¡¡¡Mucha suerte!!!

Besos y feliz semana

Carme Torras dijo...

Alla ens veurem!!! fins dissabte.
petonets

Anna S. dijo...

Ens veiem allà Núria!

elsenyordelosganchillos dijo...

Espero que vagi molt bé l'exposició. Si puc m'acostaré una estoneta. Gràcies pel PDF. Ja t'explicaré com va. Genial el teu treball.

Núria Madurell dijo...

Moltes gràcies a totes...sereu benvingudes!!

Noelia dijo...

Hola Núria!!
Espero qu salga muy bien la exposición. A la inauguración no podré asisitir, pero a lo largo de la semana, a ver si encuentro un hueco para acercarme.

Un saludo,
Noelia.

Anónimo dijo...

Que vagi molt be!!!! Sou unes artistes i segur que l'exposició valdrà la pena veure-la. Felicitats per totes aquestes iniciatives Núria.

Besets
Mercè

Marisa dijo...

Seguro que sera todo un exito, por desgracia de momento no puedo ir.Felicidades por tu obra es una preciosidad.Tengo una pequeña reseña en mi blog con tu imagen espero que no te importe. Un saludo Marisa