sábado, 20 de octubre de 2012

FINAL DE CURS.


Si tot va bé, i el temps no falla, al juliol estem de celebració entre pirates i premianencs!!!! El fi de curs és un moment màgic, envoltades de familia, nens, amics i visitants curiosos, ens passem el dia cosint (o almenys ho intentem…jajajajaja), xerrant i compartint una bona estona, i si algú s’inspira, fins i tot una coca casolana…. Omplim les parets i les taules amb tot allò que hem fet durant el curs, a vegades acabat i a vegades no….. però no patim, perquè ens queda toooooot l’estiu per recuperar el temps perdut i posar-nos al dia, oi que siiiiii???????  
En Julio estamos de celebración, es fin de curso... así es que nos sentamos a coser (o por lo menos a intentarlo) durante toooodo el dia, entre fiestas, familiares, amigos y demás visitantes! Aprovechamos para llenar paredes y mesas con todo lo que hemos hecho, y bueno, pasamos un dia caluroso, pero en agradable compañia.....

 Desde els darrers anys, tenim un costum, i és començar una colxa entre totes, por poder-la sortejar el curs vinent. Durant l’hivern intentem acolxar-la, i així l’afortunada se l’emporta posada…. ¡!!! I la resta seguim pensant en la següent…. Fa molta calor, això sí, però no volem deixar d’acudir a la nostra cita anual, així és que l’any vinent esperem que pugueu venir totes!!!!!
Además tenemos la costumbre de hacer una colcha entre todas.... durante el curso, y al final la sorteamos claro... Cada una hace un bloque siguiendo las instrucciones conjuntas, los unimos, acolchamos....et voilà: 

 Un bloc de cadascuna....Pel davantI pel darrere...


2 comentarios:

endora dijo...

Divines de la vida!! totes totes. I les robes i el cosir que ens fan millors i més alegres... i una bona mestre, què carai! maritere (del grup que no sabe..., bé una miqueta)

Pepa de la Morena dijo...

¡Como me gustaria estar más cerca y poder participar en tus clases!
Muchos besos.